Περιτομή (Φίμωση)

  Επιμήκυνση Πέους

  Οι περισσότεροι άνδρες που ζητούν επιμήκυνση πέους, έχουν μήκος πέους στα χαμηλότερα φυσιολογικά όρια (8-13 εκ.) ή και μικρότερο. Η επέμβαση αυτή δεν αλλάζει τη λειτουργικότητα καθώς επεμβαίνει, μηχανικά μόνο, στο μήκος που βρίσκεται εκτός της κοιλιάς. Εδώ να εξηγήσουμε ότι λιποαναρρόφηση, που αδειάζει την κατώτερη κοιλιά και δείχνει περισσότερο μήκος από το πέος, είναι καλοδεχούμενη και συχνά συνδυάζεται με την επέμβαση αυτή. Περίπου το ένα τρίτο έως το ήμισυ του πέους είναι στο εσωτερικό του σώματος, όπου συνδέεται με την κάτω επιφάνεια του ηβικού οστού με συγκεκριμένους συνδέσμους. Αυτοί οι σύνδεσμοι κάνουν το πέος να ανορθώνεται πάνω από το ηβικό οστό, κατά τη στύση.

  Η επέμβαση εν συντομία

  Χειρουργική αποδέσμευση αυτών των συνδέσμων φέρνει περισσότερο μήκος του πέους έξω από το σώμα, και επιτρέπει να προεξέχει περισσότερο προς τα εκτός της κοιλιάς, παρέχοντας περισσότερο λειτουργικό μήκος. Αυτό γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία και μέθη ή, αν επιθυμεί ο ασθενής, με γενική αναισθησία.

  Προκειμένου να ενισχυθεί αυτό το νέο μήκος, μια ειδική τεχνική χρησιμοποιείται για τη συρραφή του δέρματος της κατώτερης κοιλίας, ώστε το νέο μήκος να καλυφθεί από υγιές δέρμα.

  Ανάλογα με το σωματότυπο, μπορεί να χρειαστεί ο συνδυασμός λιποαναρρόφησης.

  Αποτέλεσμα

  Συνήθως, 2-4 εκ. μήκους κερδίζονται με αυτή την επέμβαση.

  Παραμονή στο νοσοκομείο

  Ο ασθενής φεύγει αυθημερόν φορώντας έναν ειδικό κορσέ.

  Τομές

  high-endrolex.com
  Οι τομές τοποθετούνται σε πτυχές του δέρματος και δεν είναι ορατές μετά την επούλωση.

  Ράμματα

  Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν.

  Φάρμακα

  Ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση. Ως προληπτικό μέτρο, σταματούμε κάθε σκεύασμα ομοιοπαθητικό ή φυτικής προέλευσης, ασπιρίνη και αντιφλεγμονώδη για 10 ημέρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση και για 3 ημέρες μετά. Θα ήταν χρήσιμο στην πρώτη συνάντηση να υπάρχει μια λίστα με τα συνταγογραφημένα φάρμακα.

  Το κάπνισμα

  Αν είστε καπνιστής, προσπαθείστε να σταματήσετε για 4 εβδομάδες πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Εναλλακτικά, θα μπορείτε να μειώσετε σε 5 τα τσιγάρα ημερησίως, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες των επιπλοκών.

  Κίνδυνοι και Επιπλοκές

  Παρ’ ότι η χειρουργική επέμβαση επιμήκυνση του πέους είναι ασφαλής και αποτελεσματική, υπάρχουν κίνδυνοι που εμπλέκονται. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχετε μια διεξοδική συμβουλευτική συνάντηση, με πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, σχετικά με τις πιθανές επιπλοκές από την επέμβαση, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μώλωπες, αιμορραγία, οίδημα, διάσπαση τομής, λοίμωξη, απώλεια της όρθιας προς τα πάνω γωνίας του πέους, τραυματισμό νεύρων ή στυτική δυσλειτουργία. Περαιτέρω χειρουργική επέμβαση μπορεί να απαιτηθεί για να διορθώσει κάποια από αυτές τις επιπλοκές.

   

  Επιμήκυνση Πέους