Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα

  Meso-Lift

  (Dermapen + LPG / Endermolift)

   endermolift-lpgΟ συνδυασμός Dermapen (συσκευή κάθετου βελονισμού) και LPG-Endermolift (συσκευή μηχανικού λεμφικού μασάζ) διεγείρει το κολλαγόνο και προκαλεί παρατεινόμενη σύσφιγξη στην περιοχή εφαρμογής.

  Η Διαδικασία

  Η μεσοθεραπεία με το DermaPen συνδυάζεται με το Endermolift που γίνεται με τη χρήση του ειδικού μηχανήματος LPG. Το μηχάνημα ουσιαστικά γυμνάζει με τις ειδικές κεφαλές προσώπου το δέρμα, κάνοντάς το να πάλλεται ρυθμικά. Με αυτή τη μηχανική διέγερση των ιστών, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, αναδομείται ο συνδετικός ιστός και επιτυγχάνεται ανόρθωση και σύσφιγξη. Συνήθως προηγείται της μεσοθεραπείας με το DermaPen, στην ίδια συνεδρία, για να αυξήσει την απορρόφηση των ουσιών που χρησιμοποιούνται. Αλλες φορές γίνεται σε ξεχωριστές συνεδρίες, στο ενδιάμεσο των θεραπειών με DermaPen, για να επιτύχουμε μεγαλύτερη σύσφιγξη και ανόρθωση.

  Οφέλη της θεραπείας

  lpg-endermoliftΣκοπός της συνδυαστικής θεραπείας, είναι η λειτουργία των κυττάρων σε ένα καλύτερο περιβάλλον και η διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή καλής ποιότητας κολλαγόνου. Έτσι, προκαλείται ανανέωση των κυττάρων με τρόπο φυσικό, διαδικασία που μεταφράζεται σε ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου. Ουσιαστικά αυτό που κάνει η μέθοδος Mesolift είναι να «εκπαιδεύει» το δέρμα με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώνεται χρησιμοποιώντας τις δικές του φυσιολογικές λειτουργίες.

  Διάρκεια – Επαναλήψεις

  Η θεραπεία Mesolift είναι απλή και σύντομη, γίνεται στο ιατρείο, δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Οι θεραπείες επαναλαμβάνονται ανά 7-15 ημέρες, για διάστημα που καθορίζεται κάθε φορά από το είδος και την έκταση του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες, διάρκειας 30-40 λεπτών. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα από τις πρώτες συνεδρίες και διαρκεί, ανάλογα με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες (έκθεση στον ήλιο, ρύπανση, στρες, κάπνισμα) από 6-12 μήνες.

  Meso-Lift

  (Dermapen + LPG / Endermolift)