Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα

  Αιδοιοπλαστική

  Γιατί να επιλέξετε αιδοιοπλαστική;

  Η Αιδοιοπλαστική είναι η επέμβαση που μπορεί να διορθώσει τις μορφολογικές διαφοροποιήσεις των χειλέων του αιδοίου, συχνή πηγή αμηχανίας ή δυσφορίας σε πολλές γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Μπορεί να προκαλέσει αμηχανία ή δυσφορία, και ως εκ τούτου να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφο. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σύνηθες φαινόμενο μετά τον τοκετό, μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε γυναίκες χωρίς παιδιά, ανεξάρτητα ηλικίας. Η πιο κοινή διαταραχή είναι ένα επίμηκες ή κρεμάμενο χείλος, που μπορεί όμως να παρατηρηθεί και στις δύο πλευρές.

  Η επέμβαση εν συντομία

  Η Αιδοιοπλαστική είναι απλή και αξιόπιστη. Η απομάκρυνση της περίσσειας των χειλέων δημιουργεί μια πιο φυσική εμφάνιση. Η ασθενής θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να αισθάνεται φυσιολογικά μετά την επέμβαση. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να δει οποιοδήποτε σημάδι.

  Τομές

  Οι τομές είναι συνήθως κρυμμένες σε μια πτυχή του δέρματος των χειλέων. Μετά από λίγο δεν θα φαίνεται σχεδόν τίποτα.

  Φάρμακα

  Η Αιδοιοπλαστική, όπως κάθε επέμβαση, χρειάζεται μια σωστή προετοιμασία. Ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από κάθε επέμβαση. Ως προληπτικό μέτρο, δεν πρέπει να λαμβάνεται κανένα ομοιοπαθητικό ή φυτικής προέλευσης φάρμακο 7-10 ημέρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση ή για 3 ημέρες μετά. Επίσης αποφεύγεται η ασπιρίνη και τα αντιφλεγμονώδη δισκία. Θα ήταν χρήσιμη μια λίστα με τα συνταγογραφημένα φάρμακα για την προεγχειρητική εκτίμησή σας.

  Ανάκαμψη από Αιδοιοπλαστική

  Η αιδοιοπλαστική διενεργείται συνηθέστερα με τοπική αναισθησία. Θα υπάρξει κάποια δυσφορία για τις πρώτες ημέρες, αλλά θα είστε σε θέση να περπατήσετε και να κάνετε τις καθημερινές εργασίες. Η άσκηση θα πρέπει να αποφεύγεται για την πρώτη εβδομάδα και κάθε σεξουαλική δραστηριότητα για 4 εβδομάδες.

  Είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλισθεί η χειλική περιοχή καθαρή με τακτικό πλύσιμο, αλλά οι ασθενείς θα πρέπει να αποφεύγουν σαπούνια για την πρώτη εβδομάδα. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και ως εκ τούτου θα πέσουν μόνα τους.

  Πιθανές επιπλοκές της Αιδοιοπλαστικής

  Οι επιπλοκές είναι σπάνιες. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν μικροί κίνδυνοι, όπως με οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. Αυτά περιλαμβάνουν τον κίνδυνο αιμορραγίας, μόλυνσης, δύσμορφων ουλών, αλλοιωμένη αίσθηση ή ενόχληση.

  Αιδοιοπλαστική