Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα

  Λίφτινγκ Χεριών με Λίπος

  Λίφτινγκ Χεριών με ΛίποςΗ διαδικασία εν συντομία
  Οι ενέσεις λίπους έχουν ευρείες εφαρμογές στην αισθητική χειρουργική. Το λίπος εγχύεται στα χέρια και παράγει ασφαλή, μακράς διαρκείας, και φυσικής εμφάνισης αποτελέσματα καθώς ο όγκος αντικαθίσταται σε ιστούς όπου το λίπος μειώνεται.Η διαδικασία περιλαμβάνει τη συγκομιδή λίπους από το έναμέρος του σώματος, την επεξεργασία του και την προσεκτική εκ νέου έγχυση με ειδικά σχεδιασμένες βελόνες στις περιοχές που απαιτείται. Η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.Το οίδημα, που συνήθως παρατηρείται μετά την ένεση του λίπους, υποχωρεί μέσα σε 3-5 ημέρες. Ο βαθμός της διόγκωσης εξαρτάται από την περιοχή και το αποτέλεσμα που προσδοκούμε αλλά κυρίως από την ποσότητα που εγχύεται.Είμαι ένας καλός υποψήφιος για μεταμόσχευση λίπους;Πλαστικοί Χειρουργοί ΑθήναΟι ασθενείς που επωφελούνται από τη μεταμόσχευση λίπους είναι άνθρωποι που επιθυμούν αύξηση του όγκου στις συγκεκριμένες περιοχές αλλά και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Το λίπος είναι ο καλύτερος και εντατικότερος ενεργοποιητής των ινοβλαστών του δέρματος.

  Γενικά, οι ασθενείς που θεωρούνται κατάλληλοι για έγχυση λίπους είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Εάν έχετε ιστορικό αιμορραγίας ή λαμβάνετε φάρμακα όπως ασπιρίνη, θα πρέπει να ενημερώσετε τον χειρουργό σας. Ιστορικό καπνίσματος θα πρέπει επίσης να γνωστοποιείται στο χειρουργό σας. Η ανατομία και οι αναλογίες του κάθε ασθενούς ποικίλουν, και η απόφαση να χρησιμοποιηθεί λίπος αντί για άλλα υλικά, εξαρτάται από τους στόχους του ασθενούς καθώς και τον χειρουργό.

  Διαδικασία

  Οι ασθενείς θα υποβληθούν σε λεπτομερή διαδικασία αξιολόγησης. Ένα πλήρες ιστορικό θα ληφθεί και κλινική εξέταση θα πραγματοποιηθεί πριν από τη διαδικασία. Θα ληφθούν φωτογραφίες, για σύγκριση αποτελεσμάτων.

  Θα χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθησία . Αυτό θα συζητηθεί πριν τη διαδικασία και κάθε απορία σας θα εξηγηθεί λεπτομερώς.

  Λίπος συλλέγεται χρησιμοποιώντας μια ειδική κάνουλα αναρρόφησης χρησιμοποιώντας στείρα τεχνική. Μόλις αρκετό λίπος ληφθεί από τη δότρια χώρα, στη συνέχεια καθαρίζεται. Αυτό συχνά απαιτεί τη χρήση μιας συσκευής φυγοκέντρησης η οποία περιστρέφει το λίπος και αφαιρεί ακαθαρσίες. Το λίπος στη συνέχεια τοποθετείται μέσα στις περιοχές που απαιτούν προσθετική, με πολύ λεπτές βελόνες. Η βελόνα της έγχυσης συνήθως περνά μέσα και έξω από την περιοχή που πρέπει να αυξηθεί πολλές φορές. Αυτό δημιουργεί ένα «πλέγμα» των μοσχευμάτων λίπους. Στις περιοχές που εγχύθηκε λίπος, γίνονται ελαφρές μαλάξεις για να δημιουργηθεί ένα ικανοποιητικό περίγραμμα. Μικρά αυτοκόλλητα καλύπτουν τις οπές έγχυσης. Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία δεν δημιουργούνται πουθενά τομές παρά μόνο τρυπούλες 1 χιλιοστού, που δεν φαίνονται.

  Οφέλη έγχυσης/ Πλεονεκτήματα

  Οι ενέσεις λίπους είναι μια τεχνική που αυξάνεται σε δημοτικότητα. Το λίπος είναι ένα από τα πιο καλώς ανεκτά υλικά για “γέμισμα” στη διάθεση των αισθητικών χειρουργών, και ως εκ τούτου έχει ευρείες εφαρμογές.

  Είναι φυσικό, απαλλαγμένο από κινδύνους συνθετικών υλικών και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι αποτελεσματικό για την αλλαγή του περιγράμματος του σώματος και αναζωογοννητικό για τα χέρια. Προκαλεί την πιο ισχυρή αντίδραση “νεοκολλαγονογέννησης” δημιουργώντας καινούριο κολλαγόνο όπου εγχυθεί.

   

  Λίφτινγκ Χεριών με Λίπος