Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα

  Κυτταρίτιδα (Endermologie-LPG)

  Τι είναι η ENDERMOLOGIE Θεραπεία;

  Δοκιμασμένη στην πράξη από περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες, ENDERMOLOGIE είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης που αναπτύχθηκε από την LPG. Επανενεργοποιεί τα αδρανή κύτταρα που βρίσκονται βαθιά με τον μηχανικό ερεθισμό του δέρματος (MÉCANO-STIMULATION * ) διαδικασία είναι ανώδυνη και αναίμακτη. Στα πολλά πεδία εφαρμογών περιλαμβάνονται υγεία, ομορφιά και ευεξία.

   Πώς λειτουργεί;

    Το ENDERMOLOGIE μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές περιοχές του δέρματος με ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι θεραπείες εκτελούνται από επαγγελματία χρήστη των μηχανημάτων CELLU M6, LIFT M6, και LIPO M6.

  Οι κεφαλές ROLL (κύλινδροι) και LIFT (βαλβίδες) τραβούν απαλά το δέρμα, στοχεύοντας τέλεια διαφορετικές περιοχές του σώματος και του προσώπου με μια 100% φυσική αγωγή, με βάση την αρχή της MÉCANO-STIMULATION .

  Κυτταρίτιδα (Endermologie-LPG)

  Αυτή η αποκλειστική τεχνική αντι-γήρανσης, μέσω της αρχής της Μηχανικής διέγερσης, διεγείρει την επιφάνεια του δέρματος για να δημιουργήσει βαθιά βιολογικές απαντήσεις, είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και μη-επιθετική, επιτρέπει την σε βάθος αναγέννηση του δέρματος και σβήνει τα σημάδια του χρόνου προσφέροντας λαμπερή χροιά, επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του προσώπου και λείο δέρμα για ένα φυσικό πρόσωπο νεανικό!

  ΤΙ είναι MÉCANO-STIMULATION;

  Είναι μια αρχή δράσης αναγνωρισμένη και αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα. Η Μηχανική Διέγερση στην επιφάνεια του δέρματος στέλνει ένα σήμα βαθιά κάτω στα κύτταρα (λιποκύτταρα και ινοβλάστες) για να προκαλέσει μια φυσιολογική απόκριση ενεργοποίησης του κολλαγόνου και παραγωγής ελαστίνης και ενεργοποίησης της λιπόλυσης.

  Τεχνολογία κυλίνδρων (ROLL) 

  Κυτταρίτιδα (Endermologie-LPG)

  Οι δύο ανεξάρτητοι μηχανοκίνητοι κύλινδροι (κατοχυρωμένοι από την LPG) τραβούν απαλά το δέρμα χρησιμοποιώντας τρεις κατευθύνσεις περιστροφής, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους στόχους. Οι διαφορετικές αναδιπλώσεις θεραπεύουν ποικίλα προβλήματα συμπεριλαμβανομένων κυτταρίτιδα, οιδηματώδες δέρμα, ινώδες, ουλωτικό, φλεγμονώδες, λεπτό, εύθραυστο και χαλαρό δέρμα και ιστούς.

  Τεχνολογία ανύψωσης (LIFT)

  Με τους μικροπαλμούς οι κεφαλές LIFT (κατοχυρωμένες από την LPG) δημιουργούν ένα κύμα στους ιστούς που διακριτικά διεγείρει το δέρμα. Ανάλογα με τη συχνότητα με την οποία οι βαλβίδες LIFT πάλλονται (4, 8, ή 16 παλμούς/δευτερόλεπτο) διεγείρονται και διαφορετκοί ιστοί και επιτυγχάνονται άλλοτε άλλοι θεραπευτικοί στόχοι. Αυτές οι συχνότητες μπορούν να αντιμετωπίζουν διαφορετικούς τύπους ιστού, συμπεριλαμβανομένων και ινώδους, ουλωτικού, ρυτιδωμένου, λεπτού και εύθραυστου ιστού.

  Η σημασία των διαφραγμάτων (SEPTA) για την Κυτταρίτιδα

  Τα Διαφράγματα (septa) είναι ανθεκτικές και παράλληλες δεσμίδες που χωρίζουν το υποδόριο (οι ιστοί κάτω από το δέρμα) σε μικρές κοιλότητες που περιέχουν

  Κυτταρίτιδα (Endermologie-LPG)

   

  λιποκύτταρα. Όταν τα λιποκύτταρα αυξάνονται σε μέγεθος, αυτές οι κοιλότητες αλλάζουν σχήμα και τραβούν το δέρμα στα σημεία στερέωσης. Έτσι εμφανίζεται η κυτταρίτιδα, μαζί με την αναπόφευκτη χροιά φλούδας πορτοκαλιού. Το LIPOMASSAGE πρώτα χαλαρώνει τις φουσκωμένες κοιλότητες και βελτιώνει την κυκλοφορία. Την ίδια στιγμή, η μηχανική δράση των κεφαλών ROLL πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις και επανενεργοποιεί την αφαίρεση του αποθηκευμένου λίπους.

  Πως γίνονται οι θεραπείες

  Οι θεραπείες με “Endermolοgie” γίνονται με τη χρήση ειδικών φορμών που είναι μοναδική για τον καθένα. Έτσι οι ειδικές κεφαλές γλιστρούν πάντα στη δική σας φόρμα και δεν έρχεται σε επαφή το μηχάνημα με το γυμνό δέρμα. Εκτός από λόγους καθαριότητας αυτό εξυπηρετεί τη λειτουργία των κεφαλών που έτσι αναπτύσσουν τη μέγιστη ενέργειά τους. Η διάρκεια είναι περίπου 30-40 λεπτά και γίνονται δύο κάθε εβδομάδα για 6-12 εβδομάδες.

  Για ποιον είναι το LPG ENDERMOLOGIE

  Για όποιον:

  • Ψάχνει για τον ελλείποντα κρίκο μεταξύ των υπερβολικά απαλών και αναποτελεσματικών τεχνικών και των επικίνδυνων, αιματηρών και σκληρών τεχνικών.

  • Δεν εξισώνει πάντα την ομορφιά με τις ιατρικές διαδικασίες.

  • Θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά για να ασχοληθεί με πιο επιθετικές τεχνικές.

  • Θέλει με φυσικό τρόπο να ενισχύσει τις δυνατότητες για αδυνάτισμα και αναγέννηση με μακροχρόνια αποτελέσματα.

  • Πιστεύει ότι η φροντίδα του εαυτού τους περιλαμβάνει ευεξία και χαλάρωση.

  • Αντιλαμβάνεται ότι, όπως οι μύες, και το δέρμα χρειάζεται άσκηση και μια ισορροπία διατροφής και προσαρμοσμένων καλλυντικών.

  • Αντιλαμβάνεται επίσης ότι εντατικές αθλητικές και χαμηλών θερμίδων δίαιτες δεν αρκούν για να απαλλαγεί από το επίμονο λίπος και την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας.

  • Θέλει να ξαναβρεί το πρόσωπο που αγαπά, όχι την εικόνα του χειρουργημένου.

  • Ζει στη σύγχρονη εποχή και θέλει τελευταίας γενιάς θεραπείες με φυσικό και υπεύθυνο τρόπο για ευεξία και ομορφιά.

  Κυτταρίτιδα (Endermologie-LPG)