Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα

  Μαύροι κύκλοι; Όχι πια.

  Σε ελάχιστα λεπτά απαλλαγείτε από το κουρασμένο βλέμμα και τη σκιά που σκοτεινιάζει τα μάτια σας.

  Οι μαύροι κύκλοι, τις περισσότερες φορές, οφείλονται απλά σε σκιά που δημιουργείται επειδή υπάρχει υψομετρική διαφορά ανάμεσα στις υπάρχουσες σακούλες των βλεφάρων και στην δακρϋική αύλακα που διατρέχει το κατώτερο όριο των βλεφάρων, εκεί που το δέρμα των βλεφάρων μεταπίπτει στο χοντρό δέρμα της παρειάς (μάγουλο).

  Η λύση είναι απλή. Γέμισμα της αύλακας είτε με Υαλουρονικό Οξύ ή με λίπος. Με Υαλουρονικό Οξύ το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως και διαρκεί περίπου 1 χρόνο. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη στα έμπειρα χέρια του εκπαιδευμένου ιατρού και γίνεται με χρήση συνθετικού Υαλουρονικού Οξέος, χωρίς Μαύροι κύκλοιτοπική αναισθησία, σε περίπου 15′.Ως ανεπιθύμητη παρενέργεια αναφέρουμε εκχύμωση (μελανιά) που καλύπτεται με makeup και ελαφρό οίδημα στην περιοχή που ίσως χρειαστεί ειδικό αντίδοτο.

  Όταν χρησιμοποιούμε λίπος,το γέμισμα της δακρϋικής αύλακας γίνεται γίνεται σε συνδυασμό με άλλες περιοχές του προσώπου και χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Απαιτείται συνήθως μία επανάληψη και το αποτέλεσμα διαρκεί εφ’ όρου ζωής.

  Κάποιες φορές οι Μαύροι κύκλοι οφείλονται σε πραγματικό χρωματισμό του δέρματος. Μερικές από τις βασικότερες αιτίες είναι η κληρονομικότητα, η κατακράτηση τοξινών, η κούραση, η αϋπνία, η φωτογήρανση και η λέπτυνση του δέρματος. Με την πάροδο της ηλικίας (συνήθως μετά τα 40) το δέρμα γίνεται πιο λεπτό κι έτσι φαίνονται κάτω από το δέρμα τα αιμοφόρα αγγεία.

  Σε αυτή την περίπτωση η πρωτοποριακή θεραπεία 

  mauroi-kukloi

  Carboxytherapy, μπορεί να δώσει τη λύση. Πρόκειται για έγχυση διοξειδίου του άνθρακος (CO2), αμέσως κάτω από το δέρμα των βλεφάρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων, την καλύτερη οξυγόνωση της περιοχής και την αλλαγή της χροιάς του δέρματος σε πιο φωτεινό. Η θεραπεία γίνεται σε 5′ και χρειάζεται 3-5 επαναλήψεις.

  Υπάρχουν λοιπόν λύσεις σε όποια περίπτωση και αν ανήκετε. Κλείστε τώρα ραντεβού για εξέταση και αλλάξτε το πρόσωπό σας εύκολα και αποτελεσματικά.

  Μαύροι κύκλοι