Ανόρθωση Μηρών

Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα

Ανόρθωση Μηρών

Ανόρθωση Μηρών

Ενδείξεις

Η Ανόρθωση Μηρών είναι η επέμβαση που αφαιρεί το χαλαρό και κρεμάμενο δέρμα στο εσωτερικό των μηρών, από τη μηροβουβωνική πτυχή μέχρι το γόνατο. Η περίσσεια αυτή μπορεί να προκύψει από την απώλεια βάρους, την ηλικία ή μετά από λιποαναρρόφηση.

Η επέμβαση  εν συντομία

Η Ανόρθωση Μηρών αφαιρεί το χαλαρό δέρμα στο πάνω μέρος του μηρού, αφήνοντας μια ουλή που κρύβεται στην πτυχή της βουβωνικής χώρας. Η ουλή είναι πάντα εγκάρσια σε αυτή την πτυχή. Εάν το χαλαρό δέρμα συνεχίζει μέχρι το γόνατο, μπορεί να χρειαστεί μια κατακόρυφη επέκταση, αφήνοντας μια ουλή σχήματος Τ.

Τομές

Η Ανόρθωση Μηρών γίνεται με τομή κρυμμένη σε πτυχή του δέρματος. Όταν επεκτείνεται προς το γόνατο, η τομή σε σχήμα Τ καλύπτεται στο εσωτερικό του μηρού. Οι τομές αυτές σβήνουν με την πάροδο του χρόνου.

Ουλές

Η Ανόρθωση Μηρών καταλείπει σημάδια που τείνουν να επουλώνονται πολύ καλά, και σβήνουν με την πάροδο του χρόνου. Θα είναι αρχικά ροζ κατά τις πρώτες εβδομάδες, αλλά στη συνέχεια θα εξασθενίσουν σε λευκό. Οι περισσότεροι ασθενείς θα σχηματίσουν εξαιρετικά καλής ποιότητας ουλές με την πάροδο του χρόνου. Το μήκος του χρόνου για την ωρίμανση των ουλών ποικίλλει σε κάθε μεμονωμένο ασθενή.

Φάρμακα

Η Ανόρθωση Μηρών χρειάζεται ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό και σωστή προετοιμασία, όπως όλες οι επεμβάσεις. Ως προληπτικό μέτρο, δεν πρέπει να λαμβάνεται κανένα ομοιοπαθητικό ή φυτικής προέλευσης φάρμακο7-10 ημέρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση ή για 3 ημέρες μετά. Επίσης αποφεύγεται η ασπιρίνη και τα αντιφλεγμονώδη δισκία. Θα ήταν χρήσιμη μια λίστα με τα συνταγογραφημένα φάρμακα για την προεγχειρητική εκτίμησή σας.

Το κάπνισμα

Αν είστε καπνιστής, δοκιμάστε να σταματήσετε το κάπνισμα για 4 εβδομάδες πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Εναλλακτικά, θα μπορείτε να μειώσετε σε 5 τα τσιγάρα ημερησίως, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες των επιπλοκών.

Ανόρθωση Μηρών

Μετεγχειρητικές Οδηγίες: Μετά από επέμβαση Ανόρθωσης μηρών

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

Ανόρθωση ΜηρώνΑνόρθωση Μηρώνanorthosi-miron-2a_thumbanorthosi-miron-1c_thumbanorthosi-miron-3a_thumbanorthosi-miron-3c_thumbanorthosi-miron-2c_thumbanorthosi-miron-2b_thumb

Related posts