Περιτομή (Φίμωση)

  Μεγέθυνση Πέους

  Η δεύτερη επέμβαση για το μέγεθος του πέους αφορά τη μεγέθυνση πέους ως προς το πάχος. Το ζητούμενο εδώ είναι να αυξηθεί το πάχος χωρίς να υπάρχουν σκληρές περιοχές που τραυματίζουν το δέρμα. Παλαιότερα χρησιμοποιούνταν λίπος και τμήματα δέρματος και λίπους. Και οι δύο επεμβάσεις έπεσαν σε δυσμένεια, γιατί υπήρχε απρόβλεπτη απορρόφηση των μοσχευμάτων δηλαδή του λίπους ή των τμημάτων δέρματος και λίπους, με αποτέλεσμα να καταλείπονται ανωμαλίες της επιφάνειας.Η πλέον επιτυχημένη τεχνική σήμερα, περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικών μοσχευμάτων που προάγουν την παραγωγή νέου ιστού και επιτυγχάνουν διπλή δράση: και ενσωματώνονται κάτω από το δέρμα ομοιογενώς και παράσχουν τη διεύρυνση που επιζητείται.Ανάλογα με το σωματότυπο, μπορεί να γίνει συνδυασμός με την επέμβαση επιμήκυνσης.

  Η επέμβαση εν συντομία

  Με μιά τομή στη βάση του πέους και μία στην άκρη του, σε πτυχές που δεν φαίνονται, εισάγεται το συνθετικό μόσχευμα. Οι τομές ράβονται και τοποθετείται ειδικός κορσές.

  Παραμονή στο νοσοκομείο

  Ο ασθενής εξέρχεται αυθημερόν.

  Τομές

  Μετά από λίγο οι τομές δεν φαίνονται.

  Ράμματα

  Είναι απορροφήσιμα και θα φύγουν μόνα τους.

  Μετεγχειρητική καταπόνηση

  Αποχή από σεξουαλική επαφή για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες και επαναφορά στην καθημερινότητα σε περίπου 1 εβδομάδα.

  Φάρμακα

  Ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση. Ως προληπτικό μέτρο, σταματούμε κάθε σκεύασμα ομοιοπαθητικό ή φυτικής προέλευσης, ασπιρίνη και αντιφλεγμονώδη για 10 ημέρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση και για 3 ημέρες μετά. Θα ήταν χρήσιμο στην πρώτη συνάντηση να υπάρχει μια λίστα με τα συνταγογραφημένα φάρμακα.

  Το κάπνισμα

  Αν είστε καπνιστής, προσπαθείστε να σταματήσετε για 4 εβδομάδες πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Εναλλακτικά, θα μπορείτε να μειώσετε σε 5 τα τσιγάρα ημερησίως, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες των επιπλοκών.

  Κίνδυνοι και Επιπλοκές

  Παρ’ότι η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του πέους είναι ασφαλής και αποτελεσματική, υπάρχουν κίνδυνοι που εμπλέκονται. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχετε μια διεξοδική συμβουλευτική συνάντηση, με πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, σχετικά με τις πιθανές επιπλοκές από την επέμβαση, οι οποοίες μπορεί να περιλαμβάνουν μώλωπες, αιμορραγία, οίδημα, διάσπαση τομής, λοίμωξη, απώλεια του πάχους του πέους, τραυματισμό νεύρων ή στυτική δυσλειτουργία. Περαιτέρω χειρουργική επέμβαση μπορεί να απαιτηθεί για να διορθώσει κάποια από αυτές τις επιπλοκές.

  Μεγέθυνση Πέους