Πλαστικοί Χειρουργοί Αθήνα
  • 332

Ανόρθωση, σύσφιξη και λάμψη

Μάθε για τη νέα μη επεμβατική θεραπεία που σου χαρίζει λαμπερό, γεμάτο φρεσκάδα, νεανικό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες σε όποια ηλικία κι αν είσαι.Η μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής, φυσική, μη επεμβατική θεραπεία που κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυναικών που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Ρυτίδες και χαλάρωση, σημάδια και ουλές ακμής, διεσταλμένοι πόροι, μαύροι κύκλοι, δυσχρωμίες και θαμπάδα, όλα μπαίνουν στο στόχαστρο και με τη μέθοδο Mesolift εξαφανίζονται, δίνοντας τη θέση τους σε μια φρέσκια, ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα.
Περισσότερα…

Χάσατε κιλά και κρέμασε το δέρμα;

Μετά από μαζική απώλεια βάρους με δίαιτα ή και επέμβαση γαστρικού δακτυλίου ή επέμβαση διαμερισματοποίησης στομάχου, το δέρμα κρεμάει. Κυρίως στην κοιλιά και στο στήθος αλλά και στους μηρούς και στα μπράτσα. Μετά από μια τεράστια προσπάθεια καταφέρατε και αποβάλλατε όλο αυτό το βάρος από πάνω σας. Όμως ντρέπεστε να γδυθείτε γιατί το χαλαρό δέρμα κρέμεται αντιαισθητικά.Η λύση είναι εύκολη !!!Κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μαστών ή και αυξητική μαστών, ανόρθωση μηρών ή βραχιονοπλαστική. Μόνες επεμβάσεις ή σε συνδυασμό μεταξύ τους.
Περισσότερα…

Αύξηση στήθους: Μάθε τα πάντα!

Έχεις μικρό στήθος και πάντα ένιωθες άσχημα γι’ αυτό; Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Λαουλάκος μας εξηγεί τις νέες τεχνικές που κάνουν την αύξηση στήθους πιο εύκολη από ποτέ!

Εάν είχες πάντα μικρό στήθος ή έχεις χάσει όγκο μετά από εγκυμοσύνες ή αδυνάτισμα, μπορείς να έχεις μια εύκολη και οικονομική λύση. Οι νέες τεχνικές μικραίνουν τις τομές αλλά και την ταλαιπωρία μετά το χειρουργείο. Για μια μικρή ομάδα ασθενών, με στήθη διαφορετικού μεγέθους, μπορεί να γίνει σε μία μόνο πλευρά. Η αυξητική, μπορεί πλέον να γίνει, είτε με τοποθέτηση ενθεμάτων ή με έγχυση λίπους. Ας αναλύσουμε τις μεθόδους και τις λεπτομέρειές τους.

Περισσότερα…

Συνέντευξη στο Madame Figaro

Ερωτήσεις Madame Figaro:

Τι μπορεί να κάνει η ένθεση λίπους για τα χείλη μου; Γιατί να το κάνω;

Οι ενέσεις λίπους στα χείλια προκαλούν εκτός από τη διόγκωση και μια αναγέννηση του κολλαγόνου προκαλώντας συνεχή ανάπλαση και μια εικόνα υγείας και νεότητας. Για «σφιχτά» και «λεπτά» χείλη είναι μια εξαιρετικά ικανοποιητική διαδικασία που αποδεικνύεται και πιο οικονομική σε βάθος χρόνου από τις άλλες μεθόδους.

Περισσότερα…